KAFKASSPOR'DAN GÖÇMEN'E HAYIRLI OLSUN

KAFKASSPOR

Kafkasspor Kulübü Başkanı Metin Ungan ve yönetim kurulu üyeleri, İnegöl Devlet Hastanesi Başhekimliği görevine getirilen Uzman Doktor Hayrettin Göçmen'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyaret esnasında bir konuşma yapan Başkan Metin Ungan, “İnegöl’ümüze kazandırılan bu güzel hastanemizde İnegöl’ümüze uzun yıllar hizmetlerde bulunmuş bir ismi görmek bizleri mutlu etmiş ve ayrıca gururlandırmıştır. Şahsım ve yönetim kurulum olarak üzerimize düşen konularda her zaman sizin yanınızda olacağımızı belirtmek istiyorum. Yönetiminiz ile birlikte yaklaşımlarda müspet yönde gözle görülür bir değişme olduğunu görüyoruz. Size ve çalışma arkadaşlarınıza görevlerinizde başarılar dileriz” dedi.

DESTEK VE KATKILARA İHTİYACIMIZ VAR

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuşmasına başlayan Başhekim Hayrettin Göçmen ise, “İnegöl’ümüze daha iyi hizmet verebilmek, milletimize sunulan hizmet standartlarını yükselmek için elimizden gelen gayreti göstermeye çalışıyoruz. Tabi ki bu bağlamda İnegöl’ümüzün sivil toplum kuruluşlarının da katılımlarına ve desteklerine de ihtiyacımız var. Desteklerinizi esirgemeyeceğinizden hiç şüphem yok” şeklinde konuştu.

MAÇA DAVET

Ziyaret; yeni hastane ile birlikte oluşan atmosfer ve sağlık alanındaki sorunlar, hasta ve hekim ilişkileri,  futbol konularında yapılan sohbet ve Başkan Ungan’ın Pazar günü oynanacak olan Yenice-Kafkasspor maçına Başhekim Göçmen’i davet etmesi ile son buldu.



  • BIST 100

    10111,02%0,28
  • DOLAR

    32,38% -0,12
  • EURO

    34,70% -0,27
  • GRAM ALTIN

    2408,15% -1,09
  • Ç. ALTIN

    3907,21% 0,00